Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |
Saklama Koşulları | Enerji ve Besin Değerleri (100g) | Servis Önerisi | ||||||||
Buzdolabında 1 gün -6˚C’de 1 Hafta -18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar |
|
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz |