ÇITIR ÇITIR LEZZETLERE YOLCULUK
PREMIUM DÜZ KESİM 10 X 10
Bifteğin,
antrikotun yanında
damakları
şenlendiren
bir tat.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PREMIUM DÜZ KESİM 9 X 9
Köftenin
her çeşidiyle,
iyi giden
lezzet.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PREMIUM DÜZ KESİM 7 X 7
Tüm
burgerlere
eşlik eden incecik
patates.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PREMIUM STEAKHOUSE KESİM 9 X 18
Bonfile ve tüm
kırmızı etlerin
lezzetini pekiştiren
patates.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PREMIUM ELMA DİLİM KESİM
Izgara
ve
panelenmiş
tavuğun çıtır
lezzeti.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE DÜZ KESİM 10 x 10
Izgara
ve
panelenmiş
tavuğun çıtır
lezzeti.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE DÜZ KESİM 9 x 9
Her çeşit
Köftenin sunumunu
lezzetle
tamamlayan patates.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE DÜZ KESİM 7 x 7
İster burgerle, ister
falafelle, isterseniz
diğer atıştırmalıklarla,
çıtır mı çıtır,
kıtır mı kıtır…
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE STEAKHOUSE KESİM 9 X 18
Baharatlarla
lezzetlendirin,
bonfile ve antrikotu
şenlendirin.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
FAVORITE ELMA DİLİM
İster yemeklerin
yanında ister tek
başına, lezzeti çıtır,
yemesi kıtır kıtır.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX DÜZ KESİM 10 x 10
Kırmızı et
çeşitlerinin
değişmeyen
eşlikçisi.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX DÜZ KESİM 9 x 9
Ketçap, mayonez,
hardal ve damak
zevkinize uyan tüm
soslarla keyfinize
keyif katın.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX DÜZ KESİM 7 x 7
Burgerlerle
beraber
incecik bir lezzet.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX STEAKHOUSE KESİM 9 X 18
Baharatlarla
lezzetlendirin,
bonfile ve antrikotu
şenlendirin
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 3-4 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz
PATMAX ELMA DİLİM
İster yemeklerin
yanında
ister tek başına,
lezzeti çıtır,
yemesi kıtır kıtır.
Saklama Koşulları Enerji ve Besin Değerleri (100g) Servis Önerisi
Buzdolabında 1 gün
-6˚C’de 1 Hafta
-18˚C’de; Son tüketim tarihine kadar
Enerji 137/571
Protein 2
Yağ 4.5
Karbonhidrat 22
180°C yağda 4,5-5 dakika altın sarısı renk alıncaya kadar kızartınız. Fritözde 6 ölçek yağda 1 ölçek patates kızartılması tavsiye edilir. Fırında tercih edilirse; önceden ısıtılmış 240°C fırında 15-20 dakika pişiriniz